Menu
Zwitserland is een ideale bestemming voor iedereen die van de wintersport houdt. Wintersport in Zwitserland staat garant voor sneeuwzeker skiën op grote hoogte met perfect geprepareerde pistes.. Lees meer

Bestemmingen

Zwitserland

Zwitserland was het eerste land in Europa dat niet alleen in de zomer, maar ook in de winter toeristen verwelkomde. Daarmee is Zwitserland de bakermat van de wintersport in Europa. In de meer dan 150 jaar die verstreken zijn sinds de eerste mensen voor een wintervakantie naar Zwitserland gingen, is Zwitserland uitgegroeid tot een geliefde wintersportbestemming. En niet voor niets, want een wintersport vakantie in Zwitserland staat gelijk aan sneeuwzeker skiën op grote hoogte met perfect geprepareerde pistes voor alle niveau's. Tel hier de gemoedelijke après-ski en de gastvrijheid van de Zwitsers bij op en u heeft de ideale combinatie voor een heerlijke skivakantie! Wij bieden u dit jaar de mogelijkheid om te genieten van de wintersport in het sportieve Saastal met Saas Grund en Saas Fee als populaire wintersportbestemmingen. Bekijk het aanbod en ga mee! 

Grensdocumenten

Voor Zwitserland heeft u een Nederlands paspoort of een Europese identiteitskaart nodig, geldig tot na uw verblijf. Indien u niet de Nederlandse nationaliteit bezit, raden wij u aan navraag te doen bij de ambassade. U bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de juiste grensdocumenten. Euronoord kan niet aansprakelijk gesteld worden indien u tijdens de reis niet over de juiste grensdocumenten beschikt. Alle hieruit voortvloeiende kosten zijn voor eigen rekening.

Bekijk alle reizen naar Zwitserland