Menu

Disclaimer

Euronoord besteedt continu aandacht aan de content op deze website. Ondanks de grootst mogelijke zorgvuldigheid kan het voorkomen, dat de vermelde informatie onjuistheden en/of onvolledigheden bevat. Alle informatie is daarom onder voorbehoud van type- en drukfouten. Euronoord kan nimmer aansprakelijk gesteld worden voor hieruit voortvloeiende directe of indirecte schade.

Wij kunnen geen garantie bieden betreffende de veiligheid van de website, noch aansprakelijk gesteld worden voor de schade die, direct of indirect, veroorzaakt wordt door het op elektronische wijze aanbieden en verzenden van gegevens en/of door technische storingen.

Euronoord behoudt zich het recht voor om zonder enige kennisgeving vooraf reisinformatie, prijzen en arrangementen te wijzigen. Dit geldt ook voor andere wijzigingen met betrekking tot de website indien de situatie daarom vraagt. Alle reisinformatie is derhalve onder voorbehoud. Euronoord is ook niet verantwoordelijk voor informatie van derden die vermeld staat op deze website. Houdt u er dus rekening mee, dat aan de op deze site geboden informatie en/of diensten door u als gebruiker geen rechten kunnen worden ontleend. Het gebruik is geheel voor eigen risico.

Voorwaarden
De algemene voorwaarden van Euronoord, de ANVR-reisvoorwaarden, alsmede de garantie van de Stichting Garantiefonds Reisgelden en de Stichting Calamiteitenfonds zijn van toepassing op alle door Euronoord aangeboden reizen, tenzij nadrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.

Proclaimer
Komt u op onze website informatie tegen die niet klopt of werkt de website niet naar behoren? Stuur dan een e-mail naar reizen@euronoord.nl.