Menu

Overig

Reisverzekering met wintersportdekking

Goed verzekerd op reis = zorgeloos op reis
Gaat u op vakantie, dan is een goede reis- en annuleringsverzekering van belang. De waarde van een reis- en annuleringsverzekering wordt nog weleens onderschat. Veel mensen zeggen vaak: "Ik ga mijn reis toch niet annuleren". Helaas zijn er soms onverwachte gebeurtenissen waardoor het kan voorkomen dat u onverhoopt toch niet op reis kunt. Dan is het wel zo prettig als u kunt rekenen op de dekking van een goede verzekering.

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een doorlopende verzekering af te sluiten. Gaat u meerdere keren per jaar op reis, overweegt u dan ook eens om een doorlopende reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten. 

Direct een doorlopende verzekering boeken >>


Goed verzekerd de piste af!
Sluit een reisverzekering met wintersportdekking
De wintersport is voor veel mensen één van de leukste vakanties van het jaar. Maar ook de vakantie met de meeste risico's. Veiligheid op de piste staat daarom voor op.  Wij adviseren u altijd een helm en beschermende kleding te dragen. Laat niets aan het toeval over en sluit ook een goede reisverzekering met wintersportdekking en geneeskundige kosten af. Dan weet u zeker dat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan als er onverhoopt voor en/of tijdens de vakantie iets mis gaat. 

Wanneer u naar de wintersport gaat, is een kortlopende of doorlopende reisverzekering niet voldoende. Vanwege de specifieke risico’s die de wintersport vakantie met zich meebrengt, is een aanvullende wintersportdekking nodig. De materialen voor de wintersport zijn vaak vrij prijzig en met een goede wintersportdekking zijn deze extra verzekerd. 

Complete wintersportverzekering via Europeesche.nl
Wij werken samen met Europeesche Verzekering. De dekkingen van de Europeesche zijn ruim en u bent verzekerd van uitstekende hulpverlening. Wilt u meer weten over de complete wintersportverzekering van Europeesche, neemt u dan een kijkje op de website van Europeesche.nl.