Menu

Over Euronoord

Algemeen

Al meer dan 25 jaar wintersportspecialist
Heerlijk genieten van de wintersport en een verzorgde skivakantie? Stap dan in een bus van Euronoord. Wij zijn al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in wintersportreizen naar onder meer Oostenrijk, Italië en Zwitserland. Onze busreizen naar de wintersport zijn ideaal voor iedereen die het uiterste uit zijn of haar wintersportvakantie wil halen. U stapt in Nederland in de bus en wordt comfortabel naar de sneeuw gebracht. Terwijl u slaapt rijdt onze chauffeur rustig door. U komt 's ochtends uitgerust aan op de bestemming, waarna u desgewenst direct de piste op kunt gaan.

Bij al onze reizen kunt u vertrouwen op de extra service van een reisleider. Zowel de reisleiding als de chauffeur blijven gedurende uw verblijf op de bestemming. Mocht u derhalve vragen hebben tijdens de reis, dan kunt u altijd bij de chauffeur en reisleiding terecht.

Op de dag van vertrek gaat de bus rijden aan het eind van de middag. U heeft hierdoor op de laatste dag op uw bestemming nog volop de mogelijkheid om ook nog heerlijk te genieten van de sneeuw en de pistes.

Week wintersport of mini skivakantie?
Veel mensen kiezen voor 1 week wintersport. Wanneer u bij ons 1 week wintersport boekt, kunt u genieten van 7 volle skidagen. Heeft u minder vakantiedagen tot uw beschikking of wilt u er slechts voor een paar dagen tussenuit? Dan zijn onze mini skivakanties ideaal. Bij de shortski arrangementen heeft u standaard 4 volle skidagen. Bekijk het aanbod en kijk welke reis het beste bij u past!