Menu
Oostenrijk is voor veel Nederlanders één van de meest populaire wintersport bestemmingen.Wilt u genieten van een skivakantie in Oostenrijk, Tirol? Bekijk dan het aanbod! Lees meer

Bestemmingen

Oostenrijk

Oostenrijk is voor veel Nederlanders één van de meest populaire wintersport bestemmingen. De bekende après-ski en Oostenrijkse 'Gemütlichkeit' dragen hier zeker toe bij. De gezellige après-ski begint al aan het einde van de middag en gaat vaak door tot in de kleine uurtjes. Het is echter zeker niet alleen de après-ski die ervoor zorgt dat Oostenrijk zo geliefd is. De skigebieden zijn over het algemeen namelijk geschikt voor alle niveau's, waardoor zowel families als ervaren wintersporters zich hier uitstekend kunnen vermaken.

Ontdek het skigebied van Fieberbrunn, Saalbach-Hinterglemm en Leogang; onderling verbonden met liften en in totaal goed voor zo'n 270 km aan gevarieerde pistes! Een sneeuwzeker skigebied in Tirol, geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Bekijk het aanbod aan wintersportreizen naar Oostenrijk >>

Grensdocumenten

Voor Oostenrijk dient u te beschikken over een geldig Nederlands paspoort of een Europese identiteitskaart. Indien u niet de Nederlandse nationaliteit bezit, raden wij u aan navraag te doen bij de ambassade. U bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de juiste grensdocumenten. Euronoord kan niet aansprakelijk gesteld worden indien u tijdens de reis niet over de juiste grensdocumenten beschikt. Alle hieruit voortvloeiende kosten zijn voor eigen rekening.

Bekijk alle reizen naar Oostenrijk