Menu
Oostenrijk is voor veel Nederlanders één van de meest populaire wintersport bestemmingen.Wilt u genieten van een skivakantie in Europa Sportregion of Ski Amadé, bekijk dan het aanbod! Lees meer

Bestemmingen

Oostenrijk

Oostenrijk is voor veel Nederlanders één van de meest populaire wintersport bestemmingen. De bekende après-ski en Oostenrijkse gemütlichkeit dragen hier zeker toe bij. De gezellige après-ski begint al aan het einde van de middag en gaat vaak door tot in de kleine uurtjes. Het is echter zeker niet alleen de après-ski die ervoor zorgt dat Oostenrijk zo geliefd is. De skigebieden zijn over het algemeen namelijk geschikt voor alle niveau's, waardoor zowel families als ervaren wintersporters zich hier uitstekend kunnen vermaken.

Ontdek onder meer het skigebied van Europa-Sportregion met zo'n 130 km aan gevarieerde pistes! Een sneeuwzeker skigebied rondom Zell am See en de Maiskogel en Kitzsteinhorn gletsjer bij Kaprun. Of stap in de bus voor een wintersport vakantie in Ski Amadé, het grootste skigebied van Oostenrijk. Hier vindt u 760 km aan sneeuwzekere skipistes, eveneens geschikt voor beginners en gevorderden.

Bekijk het aanbod aan wintersportreizen naar Oostenrijk >>

Grensdocumenten

Voor Oostenrijk dient u te beschikken over een geldig Nederlands paspoort of een Europese identiteitskaart. Indien u niet de Nederlandse nationaliteit bezit, raden wij u aan navraag te doen bij de ambassade. U bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de juiste grensdocumenten. Euronoord kan niet aansprakelijk gesteld worden indien u tijdens de reis niet over de juiste grensdocumenten beschikt. Alle hieruit voortvloeiende kosten zijn voor eigen rekening.

Bekijk alle reizen naar Oostenrijk