Menu

Service

Betalen

U kunt uw reis op de volgende manieren betalen:
 • iDeal
 • Eigen overschrijving
 • Internetbankieren

 • Vertrekdatum ligt verder dan 6 weken van boekingsdatum
  De betaling voor de reis wordt opgesplitst in twee delen, het inschrijfbedrag en de restantreissom. Het inschrijfbedrag dient u direct over te maken naar de Rabobank, IBAN-nummer NL 90 RABO 0323318835 t.n.v. Euronoord te Alphen aan den Rijn. De restant reissom moet uiterlijk zes weken voor vertrek bij ons binnen zijn. Vertrekt u binnen zes weken dan dient de gehele reissom direct te worden betaald. Bij de betalingen van de reissom dient u het boekingsnummer en uw debiteurennummer te vermelden. Deze gegevens staan vermeld op de factuur die u na boeking ontvangt.

  Vertrekdatum binnen 3 en 6 weken
  Wanneer u binnen 6 weken vertrekt dient u de volledige reissom in één keer te voldoen.

  Vertrekdatum binnen 3 weken
  Vertrekt u binnen 3 weken, dan dient u de reissom via internetbankieren of een spoedbetaling over te boeken van uw eigen bank naar de Rabobank op IBAN-nummer NL 90 RABO 0323318835 t.n.v. Euronoord onder vermelding van het boekingsnummer. De bank stelt ons van uw betaling op de hoogte.
  Als u niet in Nederland woont, kunt u uw betaling naar ons overmaken onder vermelding van de volgende gegevens: IBAN: NL 90 RABO 0323318835 t.n.v. Euronoord. U kunt buiten Nederland helaas geen gebruik maken van iDEAL. Houdt u er tevens rekening mee dat een overschrijving vanuit het buitenland vaak een paar dagen langer duurt dan binnen Nederland.
  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank. iDEAL is een directe online overboeking van uw bankrekening naar onze bankrekening. Het voordeel van iDEAL is dat u zich niet hoeft te registreren.
  Ja, dat kan. Alle individuele reizigers kunnen het bedrag p.p. overmaken door middel van een eigen overschrijving, mits bij de overschrijving duidelijk het boekingsnummer van de reis wordt vermeld, alsmede het debiteurennummer van de hoofdboeker. Alleen dan kan onze financiële administratie zien bij welke boeking de betaling hoort. Zowel het boekingsnummer als het debiteurennummer staan vermeld op de boekingsbevestiging die de hoofdboeker van ons ontvangt.

  Let op: de hoofdboeker is te allen tijde hoofdelijk aansprakelijk voor het voldoen van het factuur bedrag; ook wanneer niet alle deelnemers (op tijd) hebben betaald.
  Betalen met credit card is helaas niet mogelijk. Wel kunt u via een overschrijvingskaart, acceptgiro, iDeal of internetbankieren betalen.

  Na de boeking ontvangt u de bevestiging met daarbij de betalingsvoorwaarden. De aanbetaling betreft 15% met een minimum van € 50,- per persoon. Ook is het noodzakelijk dat de kosten van de annuleringsverzekering, de poliskosten van de annuleringsverzekering, het calamiteitenfonds en de reserveringskosten worden voldaan. De annuleringsverzekering is pas van kracht op het moment dat deze betaald is.

  Binnen tien dagen na de boekingsdatum bent u verplicht dit bedrag te hebben betaald. Op de factuur kunt u precies terugvinden wat het aanbetalingsbedrag is voor uw boeking.

  Wanneer u via internet boekt, ontvangt u automatisch ook de bevestiging, factuur en reisbescheiden via email. Dit is een geautomatiseerd proces en meestal ontvangt u de gegevens binnen 1 werkdag. Wanneer u telefonisch boekt, ontvangt u de bevestiging en factuur binnen 4 werkdagen via de post. 
  Als u bij ons een reis geboekt heeft, vragen wij u om een aanbetaling van 15%, met een minimum van € 50,- per persoon, plus de premie van uw eventuele annuleringsverzekering (per persoon) en de reserveringskosten. Zes weken voor vertrek wordt u verzocht het restant van de reissom te voldoen. Als u boekt voor een reis die binnen 6 weken vertrekt, dan dient bij boeking het gehele bedrag ineens te worden voldaan. Boekt u een zogenaamde 'last-minute' reis binnen 3 weken voor vertrek, dan verzoeken wij u de reissom per direct aan ons over te maken.
  Natuurlijk kunt u altijd de reissom in één keer voldoen. Bij de betaling van de reissom dient u het boekingsnummer en uw debiteurennummer te vermelden. Deze gegevens staan vermeld op de factuur die u na boeking ontvangt.
  U dient er rekening mee te houden dat voor bepaalde faciliteiten zoals tv, kluisje, sauna, binnenzwembad, speelautomaten, biljart, minibar, ligbedden, babybed, sportfaciliteiten etc. soms betaald moet worden. De prijzen hiervoor verschillen per accommodatie. Het kan ook voorkomen dat u een borgsom moet betalen voor bijvoorbeeld een tv. Kosten van extra faciliteiten dienen ter plaatse te worden voldaan.
  Wij sturen geen bevestiging van de ontvangst van uw betaling. U kunt op uw bankafschrift zien of het bedrag van uw rekening is afgeschreven en naar onze organisatie is overgemaakt. Mocht u betaling onverhoopt niet op tijd binnen zijn, dan nemen wij automatisch contact op en ontvangt u een betalingsherinnering.