Menu

Service

Algemeen

Indien u een boeking maakt, betekent dit dat u akkoord gaat met de ANVR voorwaarden en eventueel aanvullende voorwaarden van Euronoord. Wij gaan er bij boeking vanuit dat u kennis heeft genomen van de algemene voorwaarden. Leest u deze derhalve goed door. 

Euronoord is aangesloten bij zowel de ANVR, SGR als het Calamiteitenfonds.
Voor het boeken van een reis en het regelen van reisgerelateerde diensten hebben wij diverse persoonlijke gegevens van u nodig. Deze gegevens worden vanzelfsprekend met de grootst mogelijke zorg door Euronoord behandeld. Wij houden ons daarbij aan alle geldende wet- en regelgeving zoals deze is vastgesteld binnen de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Onze volledige privacy policy kunt u HIER nalezen.
Al onze busreizen naar de wintersport worden uitgevoerd met Royal Class Touringcars (tenzij expliciet anders wordt vermeld). De afstand tussen de stoelen bij de Royal Class bussen is 94,5 cm. De touringcar blijft tijdens de gehele duur van de reis op de bestemming. De toeslag voor de Royal Class is inbegrepen bij de reis (tenzij anders aangegeven). Datzelfde geldt voor de Duitse Autobahnbelasting. Ook die is inclusief. 
Tenzij onze busreizen naar de wintersport kunt u genieten van de service en begeleiding van een ervaren reisleider, die gedurende de gehele reis aanwezig is. U kunt tijdens de reis met al uw vragen bij de reisleiding terecht. Hij/zij helpt u graag. 
Bij een aantal van onze reizen zijn skipassen inbegrepen. Indien dit niet het geval is, kunt u de skipas vaak optioneel bijboeken. Bij diverse bestemmingen wordt voor het boeken van de skipas gevraagd om een kopie van uw paspoort of ID-kaart. Onze reisinformatrices kunnen u derhalve om deze gegevens vragen na boeking. Wij adviseren u om te alle tijden een veilige kopie te maken. Dit kan onder meer via de App Kopie ID van het ministerie van buitenlandse zaken. U kunt deze eenvoudig downloaden via uw telefoon.