Menu

Service

Verzekeringen

Voor alle reis- en annuleringsverzekeringen werken wij samen met Europeesche Verzekeringen. Wanneer u bij boeking één of meerdere verzekeringen afsluit, dan staat dit duidelijk vermeld op de bevestiging die u van de reis ontvangt. Bewaart u uw bevestiging altijd goed. Dit is namelijk uw verzekeringsbewijs! Houdt u er tevens rekening mee, dat voor de wintersport een verzekering inclusief wintersportdekking essentieel is. 
U kunt bij boeking een aflopende of doorlopende reisverzekering afsluiten. De voorwaarden voor de doorlopende en aflopende reisverzekering kunt u op de website van de Europeesche Verzekering nalezen. 

Bekijk alle voorwaarden en dekkingen van de aflopende reisverzekering
.
Bekijk alle voorwaarden en dekkingen van de doorlopende reisverzekering.

Wilt u een doorlopende reisverzekering afsluiten? Regel het dan direct en sluit hier een doorlopende reis- en annuleringsverzekering af.

Let erop dat uw boekingsbevestiging tevens dient als verzekeringspolis. Bewaart u de bevestiging dus zorgvuldig.
Wij raden u aan om altijd een goede annuleringsverzekering af te sluiten. U heeft hierbij de keuze uit een aflopende of doorlopende annuleringsverzekering. De voorwaarden voor beide annuleringsverzekeringen kunt u hieronder nalezen.

Voorwaarden aflopende annuleringsverzekering

Voorwaarden doorlopende annuleringsverzekering

Wilt u graag een doorlopende annuleringsverzekering afsluiten? Bekijk dan de voorwaarden en ga vervolgens naar de website van Europeesche Verzekeringen. Daar kunt u eenvoudig zelf een doorlopende annuleringsverzekering afsluiten.

Let op: Uw boekingsbevestiging dient tevens als verzekeringspolis. Bewaart u deze bevestiging dus zorgvuldig.
Wintersport is voor veel mensen de leukste vakantie van het jaar, maar meestal ook de vakantie met de meeste risico's. Sluit daarom een wintersportverzekering af met de juiste dekkingen. Wij adviseren een reisverzekering met de dekking voor skiën & snowboarden plus bagage en geneeskundige kosten.

 • Dekking voor skiën en Snowboarden: deze upgrade is noodzakelijke bij boeking van de standaard reisverzekering. Met deze upgrade gelden uw gekozen dekkingen ook tijdens de wintersport.
 • Geneeskundige kosten: met deze dekking worden de kosten voor hulpverlening en dokters- of ziekenhuisrekeningen vergoed wanneer u onverhoopt een ongeluk of blessure krijgt tijdens de wintersport. ?
 • Bagage:raakt uw bagage of ski-uitrusting kwijt, beschadigd of wordt deze gestolen, dan bent u hiermee ook verzekerd.


 • Off-piste skiën is met een goede wintersportdekking bij de Europeesche Verzekering ook gedekt, mits u verantwoord heeft gehandeld. Negeert u de waarschuwingen of een verbod op en rond de piste? Of gaat u skiën in een gebied waarvoor lawinecode 3 of hoger is afgegeven? Dan bent u niet verzekerd.
  U kunt bij boeking ook een waarnemersverzekering afsluiten. Wanneer uw waarnemer iets overkomt, kunt u de reis annuleren. De ongebruikte reisdagen en annuleringskosten worden dan voor 100% vergoed.

  Een waarnemer is de vooraf aan de Europeesche Verzekering opgegeven persoon waarvan de naam op het polisblad of het boekingsformulier van de reis staat vermeld. De dekking is alleen van kracht wanneer deze waarnemer onverhoopt iets overkomt en de premie volledig is betaald. 

  Een waarnemer kan iemand zijn die letterlijk uw zaken waarneemt, maar bijvoorbeeld ook iemand die altijd op uw huis past terwijl u op reis bent. Familieleden vanaf de 3e graad en bijvoorbeeld een niet meereizende vriend(in) kunt u eveneens via de waarnemersverzekering opgeven. U kunt maximaal 2 waarnemers verzekeren. Voor een waarnemer wordt 1 % toeslagpremie berekend op de polis.

  Heeft u vragen over de waarnemersverzekering? Onze medewerkers helpen u graag. Neemt u gerust telefonisch contact op.
  Bij een standaard reisverzekering is uw geld niet automatisch mee verzekerd wanneer u dit tijdens uw vakantie verliest. U kunt op de reisverzekering ook geld meeverzekeren tot een bedrag van maximaal € 500,- per reis (per polis). U bent dan verzekerd voor verlies en diefstal. Kosten: € 0,50 per polis per dag.