Menu
Kies dit jaar voor de wintersport in Italië en ga mee naar het prachtige skigebied van Dolomiti Superski in de magnifieke Dolomieten. Met 1200 km aan pistes op en top wintersport plezier! Lees meer

Italië

Wintersport in Italië is een aanrader! Veel Nederlanders die naar de wintersport gaan kiezen in eerste instantie voor de wintersport- en skigebieden in Oostenrijk en Frankrijk. De skigebieden in Italië zijn echter zeer de moeite waard! Stap in de bus en ga mee naar Selva di Gardena, gelegen aan de populaire Sella Ronda en in het skigebied van Dolomiti Superski. Met 1200 km aan piste bent u hier van alle wintersportfaciliteiten verzekerd! Tel daarbij het grote aantal zonuren en de optimale sneeuwzekerheid en u hoeft alleen nog maar te boeken...! Geniet in Italië van de perfect geprepareerde pistes, het typisch Italiaanse eten en de vele schitterende uitzichten vanaf de piste. 

Grensdocumenten

Voor Italië heeft u een geldig Nederlands paspoort of Europese identiteitskaart nodig. Indien u niet de Nederlandse nationaliteit bezit, raden wij u aan navraag te doen bij de ambassade. U bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de juiste grensdocumenten. Euronoord kan niet aansprakelijk gesteld worden indien u tijdens de reis niet over de juiste grensdocumenten beschikt. Alle hieruit voortvloeiende kosten zijn voor eigen rekening.

Bekijk alle reizen naar Italië