Menu

Informatie

Groepsreizen op maat

Op reis met uw eigen groep!
Als incentive, teambuilding of school/verenigingsuitje met elkaar naar de wintersport? Onze afdeling groepsreizen helpt u graag bij de organisatie van de reis. Genieten van een vakantie is immers vrij eenvoudig. Het organiseren van een groepsreis is daarentegen een vak apart. Maak gebruik van de jarenlange expertise van onze afdeling groepsreizen, die geheel op basis van uw wensen een compleet verzorgd pakket kan bieden met persoonlijke service. Of het nu om een weekend, midweek of langere skivakantie gaat, wij helpen u graag! Vliegen, met de bus of met eigen vervoer… Het kan allemaal, dus informeer naar de mogelijkheden. 

TIP: Wilt u skiën maar zoekt u het met uw groep dichter bij huis...? Denk dan eens aan een leuk arrangement naar het Alpincentrum Bottrop met de langste indoor skipiste ter wereld en aantrekkelijke all-inclusive mogelijkheden! 

Gebruik ons offerteformulier om direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

In principe werken wij voor groepen vanaf 20 personen. U bent voor een groepsreis op maat niet gebonden aan de skigebieden en accommodaties die wij op onze website aanbieden. Wilt u graag op reis met een eigen groep en heeft u voorkeur voor een andere skigebied of andere accommodatie, geeft u dat dan gerust aan. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem rechtstreeks contact op met één van onze medewerkers. Stuur een e-mail met uw gegevens naar groepsreizen@euronoord.nl of bel 0172-468825.


Graag geven wij u een aantal aandachtspunten waar u bij de voorbereidingen van een groepsreis naar de wintersport rekening mee moet houden, naast het aantal mensen, de periode dat u wilt gaan en andere feitelijke gegevens:

Niveau van de groep:
onze ervaring met de wintersport is, dat het onderlinge niveau van de deelnemers verschilt. Het is daarom belangrijk om een skigebied te kiezen met een goede mix van blauwe, rode en zwarte pistes.
Après-ski:
Vindt u het belangrijk om na het skiën, snowboarden en/of langlaufen gezamenlijk met elkaar ergens iets te kunnen gaan drinken of eten? Dan zijn de après-ski mogelijkheden van het skigebied een extra aandachtspunt. Oostenrijk staat op dit punt doorgaans hoog op de lijst van meest geliefde wintersportlanden. 
Grootte van het skigebied:
Onze ervaring heeft geleerd, dat scholen en verenigingen bij voorkeur naar skigebieden gaan die niet te massaal zijn. Deelt u deze mening? Kiest u dan voor een skigebied dat overzichtelijk en vrij compact is. Hierdoor komt u elkaar vaker tegen op de piste, hetgeen de onderlinge band en het doel van het groepsuitje vaak versterkt. Ligt het niveau van de groep enigszins uit elkaar? Dan kan een wintersport naar het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn een aanrader zijn. Fieberbrunn is een authentiek dorp met een eigen skigebied. Via een supermoderne verbindingslift biedt het skigebied direct toegang tot het skigebied van Saalbach-Hinterglemm met onder meer de langste skitour van Oostenrijk: Skicircus Challenge. 
Sneeuwzekerheid:
Natuurlijk wilt u graag dat er sneeuw ligt als u kiest voor een groepsreis naar de wintersport. Vergroot uw kansen en kies voor een skigebied met 100% sneeuwgarantie, zoals bijvoorbeeld Saas Grund & Saas Fee. Vanwege de aanwezigheid van de gletsjer bent u hier van sneeuw verzekerd!


Geïnteresseerd in een groepsreis op maat?
Stuur een e-mail met uw wensengegevens naar groepsreizen@euronoord.nl
of bel 0172-468825.