Menu
Skiën in de Franse Alpen met uitzicht over het Ecrins massief, dat kan in Puy Saint Vincent, een sneeuwzeker skigebied in de Hautes-Alpes. Het skigebied telt 67 km aan pistes, sneeuwzeker en met veel landschappelijk schoon. Lees meer
  • Reisaanbod
  • Lees meer over Puy Saint Vincent
6 dagen busreis Wintersport Franse Alpen - Puy-Saint-Vincent
  • Sneeuwzeker & zonnig skigebied
  • Gunstige prijs incl. skipas
  • 4 complete skidagen
  • Prachtige treeruns
Vanaf
Prijs op basis van:
6 personen
6 dagen
Logies
299
Bekijk

Puy Saint Vincent

Skiën in de Franse Alpen met uitzicht over het Ecrins massief met tal van imposante bergtoppen…? Dat kan in Puy Saint Vincent, een sneeuwzeker skigebied in de Hautes-Alpes. Het skigebied van Puy St. Vincent wordt omgeven door de toppen van onder meer de Barre de Ecrins (4102 meter), Dôme des Ecrins, de Pelvoux (3953 meter) en de Ailefroide (3900 meter).

Het skigebied telt zo’n 67 km aan gevarieerde pistes, die vanwege de ligging tussen de hoge bergtoppen landschappelijk gezien erg aantrekkelijk zijn! Ondanks dat het skigebied niet zo groot is, biedt Puy St. Vincent voldoende variatie voor wintersporters van elk niveau. Voor de beginners en minder ervaren skiërs en snowboarders zijn er prachtige groene en blauwe pistes. Ook gezinnen met kinderen zullen zich hier uitstekend vermaken! De meer ervaren wintersport liefhebbers zullen eerder de voorkeur geven aan de 30 km rode pistes of de zwarte afdaling. Houdt u van snowboarden? Ook dan zijn er prachtige afdalingen met mooie freerides. En wilt u graag gaan langlaufen tijdens uw wintersport vakantie, dan vindt u in Puy Saint-Vincent 9 loipen die ook door een prachtige en natuurrijke omgeving gaan.


Het mag duidelijk zijn: qua natuur heeft Puy Saint Vincent veel te bieden! Bijkomend voordeel is het grote aantal zonuren, de grote mate van sneeuwzekerheid en het feit dat u in Puy Saint-Vincent kan skiën voor een zeer aantrekkelijke prijs! Kortom: redenen genoeg om te kiezen voor een wintersport vakantie in de Franse Alpen!

De pistes van Puy St. Vincent liggen tussen de 1400 en 2750 meter en zijn verdeeld over de drie kernen: Puy Saint Vincent 1400, 1600 en 1800. Puy St Vincent 1400 is een 700 jaar oud dorp met prachtige chalets. De kernen 1600 en 1800 zijn later gebouwd en hebben een meer moderne uitstraling. In het dorp zijn 2 skischolen met circa 100 skileraren. Verder vindt u er diverse gezellige restaurants en bars, alsmede een discotheek en bioscoop.

Puy Saint Vincent
Hoogte: 1400-2750 m
Piste: 67 km - 10 km groen, 25 km blauw, 30 km rood, 2 km zwart
Langlaufen: 30 km langlaufloipen