Menu
Frankrijk is een geliefde wintersportbestemming voor veel Nederlanders. Voor iedereen die graag naar de wintersport wil voor een aantrekkelijke prijs hebben wij een leuke aanbieding naar Puy St. Vincent. Lees meer

Frankrijk

Frankrijk is een geliefde wintersportbestemming voor veel Nederlanders. Voor iedereen die graag naar de wintersport wil voor een aantrekkelijke prijs hebben wij een leuke aanbieding naar Puy St. Vincent. Het skigebied van Puy St. Vincent telt 67 km aan gevarieerde pistes, geschikt voor elk niveau. De pistes liggen tussen de 1400 en 2750 meter en het skigebied is sneeuwzeker. Bekijk het aanbod!

Grensdocumenten

U dient te beschikken over een geldig Nederlands paspoort of een geldige identiteitskaart. Frankrijk kent een legitimatieplicht. Indien u er naar gevraagd wordt, dient u te allen tijde uw legitimatie te kunnen tonen. Houdt u daar rekening mee als u de piste op gaat. Indien u niet de Nederlandse nationaliteit bezit, raden wij u aan navraag te doen bij de ambassade. U bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de juiste grensdocumenten. Euronoord kan niet aansprakelijk gesteld worden indien u tijdens de reis niet over de juiste grensdocumenten beschikt. Alle hieruit voortvloeiende kosten zijn voor eigen rekening.

Bekijk alle reizen naar Frankrijk