EuroNoord

Wintersport in Oostenrijk

Wintersport in Oostenrijk


Een wintersportvakantie in Oostenrijk is telkens weer een bijzondere ervaring. Ingeklemd tussen de imposante bergen liggen de vriendelijke Oostenrijkse wintersportoorden jaarlijks geduldig op een stroom verse wintersporters te wachten. Dankzij de aangename combinatie tussen sport en ontspanning is een wintersportvakantie in Oostenrijk bij menig wintersporter favoriet.­

 

oostenrijk.jpg oostenrijk3.jpg oostenrijk2.jpg


De Oostenrijkse skidorpen staan op eenzame hoogte. De traditionele, charmante dorpen spreken met hun gastvrije bevolking en natuurrijke omgeving tot de verbeelding van menig wintersporter. De Oostenrijkse skigebieden bieden skiplezier voor alle niveaus. Verder kunt u uitstekend langlaufen in Oostenrijk. Er is flink aandacht besteed aan de groeiende populariteit van de langlaufsport. Bij een wintersportvakantie in Oostenrijk heeft u keuze uit diverse uitgestrekte langlaufgebieden. Voor wie de latten liever laat staan, zijn Oostenrijks talloze prachtige natuurlandschappen gewillig decor voor eindeloze wandelingen.

Het Oostenrijkse volk is erg traditioneel. De Oostenrijkse keuken is dan ook rijk aan eeuwenoude streekgerechten die nog in menig wintersportoord op de menukaart pronken. Zonder typisch Oostenrijkse lekkernijen als de wienerschnitzel en de kaiserschmarrn is wintersport in Tirol verre van compleet.

Binnen Oostenrijk heeft Euronoord wintersportreizen naar:

Euronoord Reizen
Lemelerberg 27
2402 ZN Alphen aan den Rijn

Telefoon: +31 (0) 172 46 88 80
Email: reizen@euronoord.nl IBAN-nr:
NL90 RABO 0323 3188 35ANVR SGR Calamiteitenfonds