EuroNoord

Wintersport in ItaliŽ

Wintersport in ItaliŽ


Wintersport in ItaliŽ is een absolute aanrader. Perfect geprepareerde pistes, idyllische plaatsjes, een bijzondere keuken. ItaliŽ is dť wintersportbestemming voor skiŽnde levensgenieters. Skidorpen in ItaliŽ zijn er in alle soorten en maten. De meeste liggen tegen de grens en dat is goed merkbaar. Italiaans en Duits gaan hand in hand, terwijl de architectuur vooral Oostenrijkse invloeden verraadt. De Italiaanse dorpjes hebben aan charme dan ook geen gebrek.


italie.jpg italie2.jpg italie3.jpg


Italiaanse wintersportgebieden zijn voorzien van de modernste liftinstallaties en worden geroemd om het onderhoudsniveau. Mede dankzij de perfecte preparatie zijn de wintersportgebieden hier geschikt voor skiŽrs van alle niveaus. Wintersport in ItaliŽ houdt niet op bij skiŽn en snowboarden. Ook langlaufen staat hoog in het vaandel. U vindt hier prachtige loipes door indrukwekkend natuurschoon.

De Italiaanse keuken is wereldberoemd. Pastaís en pizzaís gaan dagelijks over de toonbank. In de skigebieden staan daarnaast ook de populairste gerechten uit Oostenrijk op de menukaart. Een wintersportvakantie in ItaliŽ is vooral een vorm van ontspanning.

Binnen ItaliŽ heeft Euronoord wintersportreizen naar:
Euronoord Reizen
Lemelerberg 27
2402 ZN Alphen aan den Rijn

Telefoon: +31 (0) 172 46 88 80
Email: reizen@euronoord.nl IBAN-nr:
NL90 RABO 0323 3188 35ANVR SGR Calamiteitenfonds