EuroNoord

Wintersport in Hinterglemm / Saalbach (Oostenrijk)

Hinterglemm / Saalbach


Hinterglemm en Saalbach zijn twee dorpen in het Oostenrijkse Glemmtal. Het zijn mooie sfeervolle dorpen waar traditie en vooruitgang hand  in hand gaan. Vooral Saalbach spreekt tot de verbeelding van de chic. De dorpen Saalbach en Hinterglemm delen een goede reputatie als het gaat om de gezellige après-ski. Om 16.00 uur staan de sfeervolle kroegjes vol. De bergrestaurants in het gebied staan zeer hoog aangeschreven.­


Saalbach_Hinterglemm.jpg Saalbach_Hinterglemm2.jpg Saalbach_Hinterglemm3.jpg
­

Saalbach Hinterglemm Leogang vormt een van de grootste en meest complete wintersportgebieden van Oostenrijk. Met name voor beginners en licht gevorderden is Saalbach Hinterglemm ideaal. Kilometers blauwe piste met mooie tochten zijn hier te vinden. In weinig skigebieden zijn zoveel oude liften vervangen door hoogmoderne comfortabele cabinebanen in alle soorten en maten. Vrijwel nergens zijn wachttijden. Deze hypermoderne liften zorgen ervoor dat u snel en comfortabel boven komt, bij elk type weer. Onbegrensde pistebetovering op meer dan 200 km schitterend geprepareerde pistes. Van lichte hellingen tot aan zwarte WK-afdalingen, van funparken en racetrajecten tot en met een hobbelige 'Buckel'-piste. Sneeuwzekerheid door jarenlange ervaring en deskundigheid. Het aantal sneeuwkanonnen is weer uitgebreid en verder gemoderniseerd.

Wat de wintersportbestemming bijzonder maakt zijn de tientallen berghutten en bergrestaurants met hun knusse houtkachels binnen en hun ligstoelen voor de deur. Iedereen komt hier in de loop van de middag samen. Pas als alle liften gesloten zijn ski of board u omlaag waar de après-ski natuurlijk vrolijk verder gaat.

Toon de hotels en details van het gebied
Euronoord Reizen
Lemelerberg 27
2402 ZN Alphen aan den Rijn

Telefoon: +31 (0) 172 46 88 80
Email: reizen@euronoord.nl IBAN-nr:
NL90 RABO 0323 3188 35ANVR SGR Calamiteitenfonds