EuroNoord

Aanvullende reisinformatie

Onze wintersportvakanties zijn inclusief verblijf op basis van logies (logies + ontbijt) of half pension (ontbijt + diner) en busreis (exclusief € 11,50 Duitse Autobahn-belasting) of eigen vervoer. Toeslag éénpersoonskamer € 58,- (korte reis) en € 85,- (weekreis).

4- of 7-daagse wintersportvakanties

Wanneer u er even een weekendje tussenuit wilt, biedt Euronoord 4-daagse wintersportvakanties aan. Maar ook voor een volle midweek in de sneeuw, kunt u bij Euronoord terecht voor een 7-daagse wintersportvakantie.

Groepsreizen en individuele reizen

Of u nu met het gezin op wintersportvakantie gaat, met zijn tweeën of met een grote groep. Zowel voor groepsreizen als individuele wintersportreizen naar landen binnen Europa kunt u bij Euronoord terecht. Voor beginners en gevorderden, voor jong en oud, individuele wintersporters, groepen, bedrijven en sportverenigingen.

Skipassen, lessen en materiaalhuur

Tevens heeft Euronoord de mogelijkheid om materiaalhuur en skipassen bij te boeken om uw wintersportvakantie compleet te maken. Ski- of snowboardbegeleiding is mogelijk bij de plaatselijke skischolen.

Bus of eigen vervoer

Wij bieden zowel busreizen en wintersportvakanties met eigen vervoer aan. U stapt aan het eind van de middag in onze bus, die u comfortabel naar uw bestemming brengt of u kiest ervoor om met eigen vervoer naar uw bestemming te gaan. Er wordt gereden met de nieuwste luxe touringcars, voorzien van bar, toilet, video, airconditioning, telefoon en verstelbare stoelen. Roken in de bussen is niet toegestaan. De meerprijs voor een Comfort extra stoel bedraagt € 25,-. Onze bussen rijden 's nachts en rechtstreeks, dus u hoeft niet overstappen en kunt de volgende morgen al genieten van uw wintersportvakantie. Bij korte reizen met eigen vervoer wordt € 10,- per persoon reserveringskosten/plaatselijke Kurtaxe in rekening gebracht. Bij weekreizen is dit € 19,- per persoon.

Op- en afstapplaatsen

Op uw boekingsformulier vindt u uw op- en afstapplaats en worden de actuele vertrek- en aankomsttijden weergegeven. Bij Euronoord kunt u kiezen uit een aantal op- en afstapplaatsen in Nederland. Door het geringe aantal op- en afstapplaatsen kan de reistijd tot een minimum worden beperkt. Onze vaste op- en afstapplaatsen zijn Groningen, Zwolle en Arnhem. Maar ook eventuele andere op- en afstapplaatsen, zoals Utrecht of Eindhoven zijn optioneel. Indien een andere op- en afstapplaats gewenst is, verzoeken wij u contact met ons op te nemen via het telefoonnummer 050-4094396. Terugkomst 's ochtends ca. 6.00 uur in Arnhem en 8.00 uur in Groningen.

Aankomst en vertrek hotel

Voor wintersportvakanties met de bus of auto, kunt u de volgende morgen na vertrekdag uit Nederland uw intrek in uw kamer nemen. Op de dag van vertrek dient u ’s morgens voor terugkomstdag in Nederland uit te checken. Wanneer u met eigen vervoer een wintersportvakantie met Euronoord hebt geboekt, zijn afwijkende data voor in- en uitchecken mogelijk.

Eventuele wijzigingen / zet- en drukfouten voorbehouden.

Euronoord Reizen
Lemelerberg 27
2402 ZN Alphen aan den Rijn

Telefoon: +31 (0) 172 46 88 80
Email: reizen@euronoord.nl IBAN-nr:
NL90 RABO 0323 3188 35ANVR SGR Calamiteitenfonds