EuroNoord
EuroNoord banner

Bestemmingen

Home » Bestemmingen » Altenmarkt (Zauchensee) - Oostenrijk

Altenmarkt (Zauchensee) - Oostenrijk

Hoogte: 850 - 2200 meter
Aantal Liften: 86
Zwarte Pistes: 10 km
Rode Pistes: 120 km
Blauwe pistes: 95 km
Langlaufloipes: 260 km
Gebieds site: www.salzburgersportwelt.com

Altenmarkt is op zich al een bezienswaardigheid, een idyllische plaats met vele leuke winkels, restaurants en een zeer sfeervol centrum. Altenmarkt telt 4500 bedden en is direct gelegen aan de Tauern Autobahn. Het behoort bij de Salzburger Sportwelt Amadé met ruim 225 km piste met één liftkaart. Altenmarkt is ook bekend van de Worldcup ski-freestyle, snowboardwedstrijden.

De liftcapaciteit in Altenmarkt is zeer goed, er zijn nagenoeg géén wachttijden! De plaats is 100% sneeuwzeker van begin december tot eind april. Naast het skiën is deze plaats ook voor wandelaars aan te bevelen. Tevens een zeer kindvriendelijk gebied. Nieuw in Altenmarkt is het grote bad en sportcentrum met zeven sauna's, 1300m² thermisch bad en nog veel meer.

Altenmarkt behoort net als Flachau bij de Salzburger Sportwelt Amadé, Met één liftkaart kunt u het hele gebied ontdekken.


Overzicht alle reisdata : Check hier
Hotels in Altenmarkt (Zauchensee) - Oostenrijk

 

Hotel Markterwirt Hotel Markterwirt
3   Sterren

Een meer dan 900 jaar oud ‘juweel’ in Altenmarkt im Pongau. Dit nostalgische hotel met z’n oude tradities is gelegen in het centrum van Altenmarkt en biedt kamers in verschillende categorieën, van eenvoudig tot stijlvolle comfort kamers. Meeste...

1 Reizen, meer Info   
Euronoord Reizen
Lemelerberg 27
2402 ZN Alphen aan den Rijn

Telefoon: +31 (0) 172 46 88 80
Email: reizen@euronoord.nl IBAN-nr:
NL90 RABO 0323 3188 35ANVR SGR Calamiteitenfonds